Odaberite svoj jezik

O meni

o meni
 
Masaža je prisutna u mom životu od malih nogu. Započeo sam je prakticirati s 3 godine kao pomoć mami koja je imala bolove, a ja sam uspio smanjiti te bolove uz pomoć masaže. Kada me pohvalila zbog mojih vještina, to je probudilo zadovoljstvo u meni i potaklo moj interes za masažom. Kasnije sam masirao i ostale članove obitelji, poput teta, bake, djeda te mamine kolege na poslu... Moje masaže uvijek su pratile riječi hvale, što me dodatno motiviralo. Budući da sam bio samouk, počeo sam istraživati kako mogu dalje unaprijediti svoje znanje. Tada mi je supruga predložila da upišem shiatsu školu Aura Vitalis iz Rijeke, koju sam pohađao 3 godine. Nakon nekog vremena došlo je do promjena u tvrtki u kojoj sam radio te sam ostao bez posla.
 
To je bio trenutak kada sam odlučio krenuti vlastitim putom i otvoriti obrt za shiatsu tretmane. No, mučilo me samo jedno pitanje – kako ga nazvati? Tada su mi se javile uspomene na zadovoljne klijente koji su mi uvijek govorili da imam "zlatne ruke". S obzirom na tu prirodnu povezanost s mojim radom, odlučio sam nazvati svoj obrt Zlatne ruke.
 
Sada uživam u svom poslu više nego ikad. Svaki dan s oduševljenjem učim nove tehnike i pristupe. Kao što je jednom rekao Konfucije: "Pronađi posao koji voliš i nikada nećeš raditi niti jedan dan u životu." Upravo mi se to dogodilo. Svaki shiatsu tretman predstavlja pravu radost za mene jer znam da svojim vještinama i ljubavlju prema poslu poboljšavam kvalitetu života svojih klijenata.
 
Obrt Zlatne ruke nije samo moj posao, već i moje poslanje. Svakim tretmanom težim oslobađanju blokada i neravnoteža u tijelu, pružajući harmoniju i blagostanje svojim klijentima. Uzimajući u obzir svoju strast i neprestano učenje, radim s pouzdanjem i sigurnošću da svojim "zlatnim rukama" pružam potrebiti dodir.
 
Kao shiatsu praktičar osjećam se blagoslovljenim što mogu raditi posao koji volim. Njegujem tijelo i dušu kroz ovu tehniku koja, koliko pomaže mojim klijentima, toliko pomaže i meni.