O meni

Nekoliko uvodnih informacija...

Masaža je prisutna u mom životu od malih nogu. Prvo je to počelo oko moje 3 godine kao pomoć mami kada je imala bolove koje sam uspio uz pomoć  masaže smanjiti. Kada me pohvalila da imam dobru ruku to je izavalo zadovoljstvo u meni i tako je krenuo moj interes za masažu. Kasnije sam masirao još tete, baku, didu, mamine kolege na poslu…

Masirao sam svakog kome je to trebalo i uvijek sam za svoju masažu dobivao samo riječi hvale. Budući da sam bio samouk, tražio sam kako bi to svoje znanje mogao na neki način i nadograditi. To se i ostvarilo kada mi je supruga ukazala na školu shiatsu masaže Aura Vitalis koju sam pohađao 3 godine.

Svoje znanje sam upotpunio i naučio sam nove tehnike pregleda i tretmana. To učenje traje svakodnevno jer dobio sam osnovno znanje i veliku volju za istraživanjem.

Masaža mi je uvijek bila hobi i uvijek je radim iz ljubavi. Kako sam radio u špediciji na izradi carinskih dokumenata, ulaskom u EU smanjuje se obim posla u poduzeću, postao sam višak i odlučio sam otvoriti obrt. Dugo sam razmišljao kako nazvati sam obrt a onda sam se sjetio ono što su mi mnogi govorili kada bi ih riješio tegoba uz masažu – zlatne ruke. Otvorio sam obrt 12.07.2013 i odmah sam krenuo na posao. Uglavnom jako puno zadovoljnih ljudi je već zadovoljno napustilo obrt Zlatne ruke i nadam se da će ih biti još jako puno.

Uvijek mi je najdraže raditi s djecom. Sama djeca su „zlatni paket“. Kad riješite problem djetetu, rješili ste i problem njegovim roditeljima, nonama, nonićima/bakama, djedama. I užu i širu obitelj, sve s jednim malim čovjekom.

Konfucije je rekao: Pronađi posao koji voliš i nikad u životu nećeš raditi niti jedan dan.

Živi i veseli bili!

DOBRODOŠLI U ZLATNE RUKE
Poštovani posjetitelji... odvojite trenutak Vašeg vremena i pročitajte članak o masaži na stolici...
Davor Baršić
Koliko Vaši radnici izgube vremena radi bolova i odlazaka na različite preglede? Sam rad s kompjuterom uslijed loše podešene visine stola i/ili stolice može uzrokovati bol u ruci, ramenu, vratu i/ili leđima. Svakodnevno ponavljanje boli uzrokuje veće tegobe i čak i bolesti. Preventiva je vrlo važna, a preventiva (smanjenje stresa) je ujedno i ovakva vrsta masaže.